BLOG: WPT NFT LFG!
Toto

BLOG: WPT NFT LFG!

Ramai orang termasuk saya tidak pernah mendengar tentang NFT (token tidak boleh digunakan) beberapa bulan yang lalu tetapi menurut sumber saya, mereka telah wujud dalam dunia pemain untuk beberapa lama. Apabila NBA TopShot meletus ke tempat kejadian, ia kelihatan seperti jenaka kepada saya tetapi Result HK ternyata jenaka itu adalah pada orang yang tidak percaya perkara sedemikian.

WPT telah meningkatkan permainan mereka dan menyertai kegilaan NFT dengan koleksi momen WPT yang hebat sepanjang sejarah 18 musim. Memang masuk akal bagi saya bahawa WPT mempunyai katalog kandungan yang hebat, jadi kita harus berusaha untuk menjadi salah satu yang pertama sebagai pencipta.

World Poker Tour telah bekerjasama dengan Theta Network yang melancarkan NFT pertama mereka sebagai sebahagian daripada projek ini. Theta Network ialah rangkaian penghantaran video terkemuka yang dikuasakan oleh teknologi Data SGP blockchain. Theta membolehkan pengguna menonton kandungan video secara serentak dan memperoleh ganjaran token untuk menyampaikan video kepada pengguna lain yang juga menonton kandungan yang sama.

Pemain yang terlibat akan mempunyai kedua-dua peluang untuk membeli momen mereka tetapi juga akan berkongsi jualan untuk seumur hidup NFT mereka. Kami Totobet HK telah menghubungi ramai pemain yang akan menjadi sebahagian daripada penurunan pertama.

Pek Juara Blog Matt Savage

Pelancaran rasmi adalah pada 2 Mei dan untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang bagaimana anda boleh menjadi sebahagian daripada sejarah poker, lawati wpt.thetadrop.com .