Loteri UK: Tiket Berjuta-Dollar Keempat Dituntut Dalam Sebulan
Toto

Loteri UK: Tiket Berjuta-Dollar Keempat Dituntut Dalam Sebulan

Ketika pemain loteri AS berebut-rebut untuk melihat sama ada mereka mempunyai nombor yang menang dalam cabutan loteri Powerball bernilai $2.04 bilion yang tertangguh , ada pemenang bersedia untuk menuntut hadiah besar Togel SGP lain di suatu tempat di England. Cabutan Lotto baru-baru ini hanya mempunyai satu tiket yang sepadan, dan pemegangnya kini boleh meraih hadiah £3.8 juta (AS$4.39 juta) miliknya.

Tanda Loteri Kebangsaan UK
Papan tanda Loteri Kebangsaan UK terletak di luar kedai loteri. Empat pemenang telah menerima berjuta-juta pound pada bulan lalu, dengan yang terbaru membawa pulang £3.8 juta dalam cabutan 5 November. (Imej: Sky News )
Cabutan Lotto dari 5 November menghasilkan hanya satu tiket yang sepadan, yang merupakan berita baik untuk pemegangnya. Loteri Kebangsaan UK Pengeluaran Sidney mengesahkan bahawa pemenang telah menghubungi dan bersedia untuk menerima hadiah.

US Powerball baru-baru ini, yang mempunyai tiket kemenangan tunggal yang dibeli di Altadena, Calif., adalah salah satu yang terbesar dalam mana-mana loteri. Ia terus berkembang kerana tiada siapa yang menemui formula rahsia untuk memilih nombor yang betul. Sementara itu, Lotto National Lottery UK telah memberikan empat jackpot dalam masa kurang daripada 30 hari.

Cuti Berjuta Dolar
Pemenang terbaharu, yang identitinya masih belum didedahkan, kini melalui proses pengenalan sebelum dapat mengumpul wang. Camelot, yang masih mengendalikan Loteri Nasional, tidak menyatakan bila proses itu akan selesai.

Kemenangan terbaharu itu menyusuli siri jackpot yang telah dikumpul pemain sejak awal Oktober. Hadiah tidak boleh datang pada masa yang lebih baik untuk pemenang baru-baru ini, yang kini mempunyai lebih banyak sebab untuk meraikan cuti.

Pada 8 Oktober, seseorang membawa pulang £4 juta (AS$4.63 juta) dalam cabutan Lotto, diikuti dengan jackpot £2 juta (AS$2.31 juta) pada 12 Oktober. Seterusnya, pada 2 November, pembayaran tertinggi, yang terbesar setakat ini pada suku akhir, ialah £12.8 juta (AS$14.81 juta).

Cabutan 2 November adalah dalam loteri “Mesti Dimenangi” Lotto, yang memaksa hadiah diberikan. Lebih 2.3 juta orang menerima pembayaran dalam dua cabutan bulan ini.

Bertuah dalam Lotto, Malang dalam Cinta
Memenangi hadiah loteri yang besar boleh membuka banyak pintu baharu. Walau bagaimanapun, ia tidak selalu membuka kesemuanya. Seorang pemenang bertuah memenangi hadiah loteri yang besar dan boleh membeli apa sahaja yang dia mahu, tetapi dia masih tidak dapat mencari seseorang untuk berkongsi nasib baiknya.

Dalam temu bual dengan saluran media Jerman Bild , “Kürsat Y.” menjelaskan bahawa dia secara rutin memenangi €1,000 (AS$1,000), kadangkala malah €3,000 (AS$3,000). Bagaimanapun, mendarat hampir €10 juta (AS$10 juta) dalam loteri pada 22 September adalah perkara sebenar.

Namun, lelaki berusia 41 tahun itu masih belum menemui semua kebahagiaan yang diharapkannya. Dia berhenti kerja dan membeli kereta mewah, pakaian mahal, dan barang kemas dengan kekayaan barunya. Walau bagaimanapun, HK Prize terdapat kekosongan dalam hidup Kürsat, dan dia mengakui bahawa dia mahu jatuh cinta. Dia memberitahu saluran media bahawa dia tidak peduli sama ada dia berambut perang atau berambut coklat – dia hanya berharap untuk mencari seseorang yang boleh membina keluarga dengannya.